prodev

VESTBYVEIEN 42

Renoveringsobjekt med rammetillatelse for enebolig/generasjonsbolig, eventuelt utleiedel, i hyggelige Gamle Drøbak med nydelig utsikt til sjøen. 

Dette kan bli en unik og arealeffektiv enebolig over tre plan i et veletablert villaområde sør i Drøbak. Det er gitt rammetillatelse på tilbakeføring av eksisterende bebyggelse, tilbygg og oppføring av ny bolig. Kjellgren som er fremre del av boligen må restaureres, mens bakre del kan rives og oppføres på nytt. Kjellgren-lokalet beholder sin plassering for å ta vare på det kulturhistoriske og sporbarheten i bygges plassering i gatebildet som en kolonialforretning.

Dette kan bli en særegen og moderne boenhet med svært gode solforhold og utsikt i barnevennlige omgivelser. En fantastisk mulighet for deg som ser etter noe i hjerte av gamlebyen og som ønsker å bygge ditt eget hjem. 

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen og kan lastes ned via Finn på FINN-kode 250705571 eller ved å kontakte Eiendomsmegler Amalie Sofie von Ahnen (Nordvik).

PRIS

7 500 000

KVM. BRA

277 m²

EST. INNFLYTTING

Etter eget ønske (renoveringsobjekt)

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

FLERE PROSJEKTER