prodev

VELKOMMEN
TIL VESTHELLINGA

6 Nye eneboliger i naturskjønne omgivelser på Røysepytten

PRIS

8 750 000 kr - 8 950 000 kr

BRA m²

152

SOVEROM

3-4

INNFLYTTING

1. kvartal 2025 (estimert)

OM BOLIGPROSJEKTET

De moderne boligene har flere stuer, hele 3(4) soverom, ett bad i hver etasje og vaskerom. Boligene får flotte solforhold i vestvendt terreng med stor terrasse i tilknytning til kjøkken og stue. Terrassen gir deg ca. 40 kvadratmeter med uteplass. Innredes terrassen smart, med skjerming og varmekilder, kan utesesongen startes tidlig og avsluttes sent. 

Boligene vil være på ca. 152 BRA og har en godt gjennomtenkt og funksjonell planløsning over to plan som passer godt for alle aldersgrupper. Carport og bod på ca. 37 kvadratmeter BRA. 

Eiendommene vil opparbeides med flotte uteområder, hvor man søker å ivareta eiendommens naturlige landskap og vegetasjon. 

Med stadig tettere bebyggelse og mindre uteområder fokuserer dette prosjektet på en luftigere utbygging, hvor bolig tomtene er fra ca. 670 ‑ 900 kvadratmeter. 

Kjørebaner leveres asfaltert, sammen med gårdsplass. Naturlige deler av eiendommene vil opparbeides med gress, samt at naturlig landskap og vegetasjon søkes ivaretatt. 

Tidsriktig standard

Barnevennlig

Solrikt

Carport

NÆROMRÅDET

Røysepytten i Drøbak er et attraktivt nabolag som appellerer til de som søker en rolig og naturnær livsstil med nærhet til både naturen og byen. 

Det er også kort vei til barne‑ og ungdomsskoler på Sogsti og Dyrløkkeåsen. Frogn videregående skole ligger på Måna. I tillegg tilbyr Drøbak Montessori et undervisningsalternativ for barn og ungdom. 

Fra Røysepytten er det gangavstand til idylliske Drøbak sentrum (ca. 2.5 km) som byr på mange flotte nisjebutikker, åpne torg, grønthus, vinmonopol, kino, kunstgallerier, kafeer, bakerier, restauranter, båthavn, fergeleie med avganger til historiske Oscarsborg Festning, samt Badeparken som er en perle i sentrum. Øvrig servicetilbud på Handelssenteret Amfi. Fra eiendommen er det kun ca. 10 min. gange til blant annet Skiphellestranda. Nærmeste bussholdeplass ligger på Skorkeberg, hit går du på ca. 20 min. 

Bussen korresponderer videre fra Dyrløkke til både Oslo, Vinterbro og Ski, samt Ås hvor Universitet NMBU holder til. Ekspressbuss til Oslo tar ca. 35 minutter fra Dyrløkke. 

Drøbak har et rikt fritidstilbud for barn, ungdom og voksne. På Seiersten ligger et nyere idrettsanlegg med blant annet kunstgress fotballbane, friidrettsbane, håndballbane, boksehall, skatepark, samt Bølgen Bad og Aktivitetssenter med treningssenter og svømmehall. I nærområdet for øvrig ligger padlebane, tennishall, turnhall, 18‑hulls golfbane, ridesenter, flere treningssentre samt et fantastisk turområde både på Røis og Seierstenmarka med flotte oppmerkede turstier og lysløype med fine skiforhold på vinteren.

Naturnær

Nærhet til både naturen og byen.

Familievennlig

Et attraktivt nabolag som appellerer til de som søker en rolig og naturnær livsstil

Sentralt

Kort vei til sjøen, sentrum, butikker, barnehager og skole

Butikk
8 min. med bil

Buss
9 min. gange

Sogsti barneskole (1-7 kl.)
15 min. gange

Seiersten ungdomskole 
8 min. med bil

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

KONTAKT

FLERE PROSJEKTER